Terranova Glukozamin, Bosvelija i MSM kompleks

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Terranova

Terranova Glukozamin, Bosvelija i MSM kompleks

2.394,00 RSD
Terranova Glukozamin, Bosvelija i MSM kompleks koristi se u terapiji osteoporoze, osteoartritisa i kod većeg fizičkog napora.
Ovaj suplement pored blagotvornog delovanja na hrskavicu i kosti ima i sastojak koji deluje antiinflamatorno, te otklanja bol - smola bosvelije.

Upotreba : Odrasli - 1 do 2 kapsule dnevno uz obrok.


Slični proizvodi:


Bol u zglobovima utiče na pokretljivost i značajno utiče na kvalitet života i često je povezan sa hroničnom upalom. Takve upale su češće kod sportista i starijih osoba, kao rezultat autoimune reakcije, mada se može javiti u svim starosnim grupama.

Povezuje se sa načinom života, zatim sledi ishrana i stres. Narušena ravnoteža esencijalnih masnih kiselina u korist omega 6, konzumacija alkohola, transmasti, rafinisanog ulja, žitarica koje sadrže gluten, i preterana upotreba određenih lekova može dovesti do hroničnog zapaljenja.

Ovaj tip upale koji počinje mnogo pre prvih simptoma može se preventirati pravilnom ishranom koja sadrži omega 3, povrće koje koje je puno antioksidanasa i bez upotrebe rafinisanih ugljenih hidrata.
Sinergija za zglobove sadrži hranljive materije koje se koriste u fitoterapiji problema sa zglobovima.

 • Glukozamin 500mg; MSM (metilsulfonilmetan) 100mg - aktivni oblici;
 • Magnifood kompleks sadrži: bosveliju, list koprive, koren đumbira i zelen koji obezbeđuju vitamin C, molibden i mangan.
 • MSM (metilsulfonilmetan)- vezivno tkivo (ligamenti, tetive, meniskus, kože, noktiju, ovojnice) starenjem gubi svoju elastičnost. Obnovi pogoduje korišćenje MSM-a, aktivnog oblika sumpora.
 • Glukozamin je prirodna supstanca prisutna u hrskavici. Pomaže regeneraciji vezivnog tkiva.
 • Smola bosvelije u ajurvedi se koristi za ublažavanje simptoma povezanih sa reumatoidnim artritisom.
 • List koprive - Koristi se za pročišćavanje krvi i pojačavanje izlučivanja tečnosti iz organizma, pa je našla primenu kod svih oboljenja izazvanih akumuliranjem toksina u organizmu (ekcemi, glavobolje, reumatizam, giht, artritisi).
 • Koren kurkume - Klinički je dokazano da kurkuma može da ublaži bol u zglobovima i može pomoći da se poveća njihova fleksibilnost.
 • Koren đumbira - Lekovita svojstva koja se nalaze u đumbiru smanjuju bol koju uzrokuje osteoartritis ili artritis.

Upotreba : Odrasli - 1 do 2 kapsule dnevno uz obrok.

Opis brenda u pripremi...

  Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

  Prijavi me