Turbovit C 1000 Drink

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

TurbovitC

Turbovit C 1000 Drink

148,00 RSD
250 mililitara napitka sa 1000 mg vitamina C, za nezaboravno osvežavajuću nadoknadu izgubljene tečnosti posle sportskih, fizičkih i drugih napora. Možete ga piti i kao ukusno i zdravo osveženje za svaku priliku, sa ukusom pomorandže.


Zbog modernog načina života, ishranom kakva nam je najčešće dostupna smo retko u mogućnosti da obezbedimo unos svih neophodnih vitamina u dovoljnoj količini. Korišćenje dijetetskih suplemenata je jeftin i efikasan način da sebi i svojoj porodici u svakoj prilici obezbedite unos dovoljne količine vitamina.

Važnost vitamina i minerala je odavno poznata – bez njih organizam uopšte ne može funkcioniše, мeđu najpoznatijim vitaminima svakako je vitamin C.

Vitamin C je moćan antioksidans, koji ojačava i unapređuje odbranu organizma od virusnih i bakterijskih zaraza i bolesti, ali i štetnih procesa koji se prirodno dešavaju u svakom organizmu. Takođe, poznato je i da visoke količine vitamina C u organizmu podižu otpornost organizma na napade virusa i bakterija, odnosno, organizam se bolje bori i lakše podnosi zaraze ako mu je na raspolaganju dovoljno vitamina C.

Turbovit C 1000 Drink је napitak od 250 mililitara sa 1000 mg vitamina C, za nezaboravno osvežavajuću nadoknadu izgubljene tečnosti posle sportskih, fizičkih i drugih napora. Možete ga piti i kao ukusno i zdravo osveženje za svaku priliku, sa ukusom pomorandže.

https://www.turbovit.com/


Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me