Ultra K2 D3 Direkt Biofar kesice

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Biofar

Ultra K2 D3 Direkt Biofar kesice

443,00 RSD
Biofar Ultra K2 D3 Direkt vam svojim sastavom obezbeđuje aktivne sastojke koji učestvuju u održavanju normalnih kostiju (vitamin D3, K), kao i normalnom formiranju kolagena koji obezbeđuje normalnu funkciju kostiju, zuba i hrskavice (vitamin C). Takođe, doprinosi pravilnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora i održavanju normalnog nivoa kalcijuma u serumu (vitamin D3).

Upotreba: Jednu kesicu dnevno popiti bez vode, poželjno je ujutru posle doručka. Sadržaj kesice sipati direktno na jezik.

BIOFAR ULTRA K2 D3 DIRECT vam svojim sastavom obezbeđuje aktivne sastojke koji učestvuju u održavanju normalnih kostiju (vitamin D3, K), kao i normalnom formiranju kolagena koji obezbeđuje normalnu funkciju kostiju, zuba i hrskavice (vitamin C). Takođe, doprinosi pravilnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora i održavanju normalnog nivoa kalcijuma u serumu (vitamin D3).

Pakovanje: 14 kesica

Upotreba: Jednu kesicu dnevno popiti bez vode, poželjno je ujutru posle doručka. Sadržaj kesice sipati direktno na jezik.

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. U slučaju prekomerne primene, može imati laksativni efekat.
Nemojte uzimati ukoliko ste alergični na bilo koji sastojak proizvoda.

Proizvođač: BIOFAR, Francuska

Uvoznik i distributer: AMICUS SRB, Srbija


Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me