Online prodavnica u pripremi

Imate pitanja u vezi poručivanja preko interneta? online@vegafarma.rs

Venalek 30 kapsula
DCA Laboratorije

Venalek 30 kapsula

870,00 RSD

Venalek je dodatak ishrani na bazi diosmina i hesperidina, bioflavonoida izolovanih iz perikarpa nezrelog ploda gorke narandže.

U Venalek kapsulama, diosmin i hesperidin su prisutni u vidu mikronizovanog praha, što omogućava bržu i potpuniju resorpciju i veću bioraspoloživost aktivnih sastojaka.

Preporučena upotreba: 1 kapsula dnevno.Preporučujemo:


  • Pakovanje: 30 kapsula (neto 18,57 g)
  • Sastojak 1 kapsula % PDU*
  • Diosmin (mikronizovan) 450 mg Hesperidin (mikronizovan) 50 mg

Prema statistici Svetske zdravstvene organizacije, oštećenja venske cirkulacije su medu najčešćim oboljenjima koja se javljaju kod savremenog coveka. Smatra se da oko 15% celokupne odrasle populacije ima neki od oblika ispoljavanja hronične venske insuficijencije.

Na osnovu različitih epidemioloskih studija procenjuje se da prevalencija ulceracija donjih ekstremiteta u odrasloj populaciji iznosi oko 2%.

Prevalenca varikoznih vena u odrasloj populaciji zapadne Evrope i SAD zahvata više od 20% (21,8–29,4%) populacije. Oko 5% (3,6–8,6%) odrasle zapadne populacije ima kožne promene ili ulkuse usled HVI. Aktivni venski ulkusi su prisutni kod 0–0,5% odrasle zapadne populacije, a 0,6–1,4% ima zarasle venske ulkuse.


Kompanija DCA Laboratorije bavi se naučno-istraživačkim radom iz koga proističe proizvodnja bazirana na razvoju i inovacijama. Svoju delatnost kompanija je započela 1999. godine u oblasti razvoja polučvrstih proizvoda: gelova i pasti, kao i tečnih proizvoda u aerosolu. Danas je proizvodnja proširena i na čvrste oblike: kapsule, praškove i tablete.

www.dcalaboratorije.rs

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me