Vitalis Venogel 100ml

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Vitalis Doctor's group

Vitalis Venogel 100ml

1.091,00 RSD
Vitalis Venogel je biljni preparat u obliku gela koji pospešuje cirkulaciju, jača i tonizira zidove krvnih sudova, štiti krvne sudove od upale i neguje kožu.

Način upotrebe: Gel za vene naneti na otečeno mesto u tankom sloju i lagano utrljati. Postupak ponoviti 2 do 4 puta u toku dana.

Slični proizvodi:


Vitalis Venogel sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka koji trenutno otklanjaju bol, otok, grčeve u nogama, neutrališu osećaj teških nogu i vitalizuju kožu.
Jedinstvena Vitalisova formula neutrališe proširene vene i popucale kapilare brzo, lako i potpuno prirodno.

VITALIS Doctor’s group

Poslovna strategija Vitalisa je usmerena ka novim inventivnim proizvodima i metodama iza kojih stoji dugogodišnja medicinska praksa i znanje grupe doktora i farmaceuta.

Naši postojeći proizvodi su prepoznatljivi na tržištu po kvalitetu, inventivnosti, prirodnom sastavu i zaštićeni su žigovima Vitalis Slim, Venogel, Sports Cream, Artriflex, Oftalmo Vitalis, Gluco Vitalis, Pulmo Vitalis, Vitacea Imunostrong, Power Revitalising, Urovital, Yin Antistress, Yang Energising i drugi.

Stalno prateći nova dostignuća u medicini i farmaciji, mi se zalažemo da i naši proizvodi budu prisutni ne samo kod nas nego i na drugim tržištima, jer imaju taj zahtevani kvalitet koji smo uspeli da postignemo u našim laboratorijama.
Patentirani proizvodi, inovacije, dijagnostički, terapeutski i medicinski metodi su prioritet kompanije Vitalis Doctor's Group - kojima obezbeđuje svetsku reputaciju.

www.vitalis.rs
Telefoni: 011/ 3640 544, 3640 542, 3970 898, 3629 558, 060/ 51 89 888

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me