Vichy Liftactiv Serum 10 za oči i trepavice 15ml

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Vichy

Vichy Liftactiv Serum 10 za oči i trepavice 15ml

Uskoro...
Konačno postoji serum za mladalački pogled. Takođe i za osetljive oči.

Za sve žene starije od 35 godina koje žele vidnu promenu u pogledu, sve do vrhova trepavica: učinak liftinga + osvetljenje + regeneracija trepavica.

Upotreba:

 • Odstranite poklopac i vrhovima prstiju razmažite kapljicu seruma.
 • Zatvorite oči pa nežnim pritiskom prstiju nanesite serum po predelu oko očiju.
 • Zatvorenih očiju, serum lagano nanesite na čitav predeo pogleda, od unutrašnjeg ka spoljašnjem kraju oka, uključujući i trepavice.
 • Postupak okončajte zatvorenih očiju tako da kažiprstom serum nanesete na vrhove trepavica pa do kapaka za stvaranje efekta "uvrnutih trepavica"  Proizvod trenutno nemamo na stanju !

 • Kategorija: Nega lica
 • Proizvođač: Vichy
 • Pakovanje: 15ml
 • Broj pregleda: 2888
 • Šifra: 004979

Slični proizvodi:


Formula obogaćena termalnom vodom Vichy, smiruje i obnavlja kožu. Hipoalergena formula, bez parabena, oftalmološki i dermatološki testirana na osetljivim očima.

 • Ramnoza: Nakon 10 godina istraživanja, Vichy je otkrio moć sloja dermisa Derm Source, koji sam sebi diktira obnavljanje kože. Nakon razmatranja više od 50 anti-aging molekula, Vichy se odlučio za ramnozu, aktivni sastojak biljnog porekla, koja se nalazi u koncentraciji od 10 % i deluje neposredno na Derm Source. Njena efikasnost protiv starenja je dokazana medicinskim testiranjima i sprovedena na 7 pacijenata. Jedinstven napredak u borbi protiv starenja, koncentriran u Serumu 10 za oči i trepavice.
 • Osvetljivači: Vichy je izabrao fine reflektujuće čestice bisera za osvetljivanje pogleda, posebno zbog njihove potpune neškodljivosti za osetljivi predeo oko očiju.
 • Ceramidi: Prirodne komponente mladalačkih trepavica. Vichy je izabrao ceramide sa antinflamatornim i lekovitim svojstvima za potpuno regenirisanje trepavica.

Tamni delovi u trenutku postaju svetliji. Bore se poravnavaju za 10 minuta. Trepavice su gušće iz dana u dan i njihov broj se udvostručava za mesec dana. Za mesec dana, pogled je bolji za 42%

Kako se koristi Vichy Liftactiv Serum 10 za oči i trepavice - posetite link https://www.youtube.com/watch?v=N5wG-Nq18NI

Za Vichy se kaže da je pionir urbane nauke o koži.
Ovaj princip ga je sledio 89 godina, iako čak ni osnivač dr. Haller za to nije imao pravo ime.
Opsežna naučna ekspertiza zasniva se na proučavanju uticaja Ekpozoma na zdravlje naše kože.
Tako se danas u laboratoriji stvaraju proizvodi koji prate uticaj Ekpozoma na barijernu funkciju kože, a sa druge strane uticaj na prerano starenje kože.
Sve formulacije su stvorene oko vulkanske vode Vichy, koja dokazano jača kožnu barijeru, što sve više pokazuje velik značaj za zdrav i lep izgled naše kože.
Formulacije sadrže strog izbor dermatološki referentnih aktivnih sastojaka, isključivo prirodnog porekla, sa dubinskim delovanjem i snažnim dejstvom na kožu.
Zato volimo da kažemo da koža svojim formulama inspirisanim naukom i prirodom živi jače!
Vichy je najbolji partner za svaku ženu u pronalaženju rešenja za sve potrebe njene kože.

  Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

  Prijavi me