Vitalis Slim 30 kapsula

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Vitalis Doctor's group

Vitalis Slim 30 kapsula

1.091,00 RSD
Vitalis Slim je potpuno prirodan i neškodljiv preparat za mršavljenje, na bazi rakova, školjki, ananasa, zelenog čaja i divljeg limuna.

Način upotrebe: Popiti tri puta dnevno po jednu Vitalis Slim kapsulu, pre obroka uz dve čaše vode.


  • Citosan (iz rakova) deluje kao sunđer za masti, upija ih i pretvara u nesvarljivo jedinjenje i putem stolice izbacuje iz organizma.
  • Bromelain, enzim iz ananasa, napada masne ćelije, apsorbuje ih i sagoreva.
  • Zeleni čaj ubrzava metabolizam i čisti organizam.
  • Divlji limun je bogat C vitaminom koji neutrališe unete kalorije i uklanja kilograme.

VITALIS Doctor’s group

Poslovna strategija Vitalisa je usmerena ka novim inventivnim proizvodima i metodama iza kojih stoji dugogodišnja medicinska praksa i znanje grupe doktora i farmaceuta.

Naši postojeći proizvodi su prepoznatljivi na tržištu po kvalitetu, inventivnosti, prirodnom sastavu i zaštićeni su žigovima Vitalis Slim, Venogel, Sports Cream, Artriflex, Oftalmo Vitalis, Gluco Vitalis, Pulmo Vitalis, Vitacea Imunostrong, Power Revitalising, Urovital, Yin Antistress, Yang Energising i drugi.

Stalno prateći nova dostignuća u medicini i farmaciji, mi se zalažemo da i naši proizvodi budu prisutni ne samo kod nas nego i na drugim tržištima, jer imaju taj zahtevani kvalitet koji smo uspeli da postignemo u našim laboratorijama.
Patentirani proizvodi, inovacije, dijagnostički, terapeutski i medicinski metodi su prioritet kompanije Vitalis Doctor's Group - kojima obezbeđuje svetsku reputaciju.

www.vitalis.rs
Telefoni: 011/ 3640 544, 3640 542, 3970 898, 3629 558, 060/ 51 89 888

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me