Max Medica X-Lab Kapsule

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

MaxMedica

Max Medica X-Lab Kapsule

1.685,00 RSD
X-lab kapsule formulisane na bazi vitamina, minerala i biljnog ekstrakta, predstavljaju jedinstvenu formulu koja neguje i štiti kosu iznutra. X-lab deluje direkno na folikul dlake, hrani ga sprečavajući lomljenje i opadanje vlasi kose, stimuliše njen brži rast i čine kosu zdravijom i lepšom na dodir. Osim na kosu, X-lab pozitivno deluje i na kožu i nokte.

Upotreba : Dve kapsule dnevno, ujutru i uveče.

Slični proizvodi:


Sastav : Magnezijum 300mg, vitamin C 120 mg, vitamin A 120 mg, suvi ekstrakt lista koprive 50 mg, niacin 30 mg, pantotenska kiselina 7,2 mg, gvožđe 5 mg, cink 5 mg, vitamin E 4,5 mg, vitamin B6 3,2 mg, vitamin B2 2,6 mg, vitamin B1 2,4 mg, folna kiselina 400 µg, biotin 60 µg, vitamin B12 2 µg.

X-lab kapsule predstavljaju multivitaminsko-biljni kompleks za negu i rast kose. Kopriva sadržana u proizvodu poboljšava prokrvljenost temena, na taj način folikul dlake se snabdeva sa više kiseonika. Vitamini i minerali ishranjuju folikul dlake i čine ga jačim. Očuvan i nahranjen folikul dlake je osnovni preduslov za brži rast kose, koja će imati zdrav, lep i negovan izgled.

Preporučuje primena X-LAB kapsula za bolji rast kose, protiv lomljenja i kidanja dlake, u prevenciji i kod pojačanog opadanja kose, za volumen i sjaj kose, za zaštitu od štetnog uticaja spoljnih faktora (fen, prese, figaro, boje za kosu i dr.). Posebno se tokom letnjih meseci preporučuje intenzivnija zaštita kose, zbog njene izloženosti suncu, vetru, morskoj soli, hloru i dr.

X-LAB kapsule su formulisane u saradnji sa profesionalnim frizerom Miroslavom Lukovićem, poznatijim kao Mister X, iza kog stoji dugogodišnje iskustvo u oblasti nege, i zdravog i lepog izgleda kose.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me