Zglobex mast

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Zglobex mast

Uskoro...
Mast za brže opuštanje bolnih i ukočenih zglobova kao i zgrčenih I napetih mišića. Podstiče cirkulaciju i bolju prokrvljenost na bolnom mestu. Preporuka kod reumatskih bolova i otoka.

Upotreba : 2-4 puta dnevno, mast utrljati na predeo bola, upale ili ukočenosti;

  Proizvod trenutno nemamo na stanju !

Slični proizvodi:


Sastav : Mentol, kamfor, ekstrakt korena biljke Angelica dahurica, ekstrakt korena biljke Angelica polymorpha var. sinensis, ekstrakt ploda biljke Chaenomeles speciosa, ekstrakt korena biljke Glycyrrhiza uralensis, ekstrakt korena biljke Panax notoginseng

Zglobex mast je namenjena za direktnu primenu na bolna mesta. Pruža olakšanje i podršku mišićima i zglobovima u trajanju i do 12 sati. Redovna primena Zglobex masti utrljavanjem ili masiranjem na bolno mesto smanjuje bol, ukočenost i sanira oštećenja zglobne hrskavice, bez obzira na uzrok nastanka.
Zglobex mast omogućava brže opuštanje bolnih i ukočenih zglobova kao i zgrčenih i napetih mišića.Podstiče cirkulaciju i bolju prokrvljenost na bolnom mestu, čime se medijatori upale i štetne supstance brže uklanjanju iz tkiva. Brži oporavak posle povreda.

Upotreba : 2-4 puta dnevno, mast utrljati na predeo bola, upale ili ukočenosti;

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me