Zglobex sprej sa magnezijumom

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Zglobex sprej sa magnezijumom

540,00 RSD
Zglobex sprej sa magnezijumom pomaže u otklanjanju bolova i grčeva u mišićima, smanjuje upalne procese i bol u zglobovima. Ektrakti bora i karanfilića imaju analgetsko i antireumatsko dejstvo.

Upotreba : 2-4 puta dnevno naprskati sprej ili umasirati na bolno ili upaljeno mesto;

Slični proizvodi:


Sastav : Magnezijum hlorid, mentol, kamfor, etarsko ulje karanfilića, etarsko ulje bora, etanol, glicerol;

Zglobex sprej sa magnezijumom pomaže u otklanjanju bolova i grčeva u mišićima, smanjuje upalne procese i reumatske bolove, olakšava stanje kod bolnih zglobova. Poboljšanje osetno već nakon 5 minuta. Idealan za sportske povrede. Pruža intenzivan osećaj hlađenja nakon nanošenja na bolnu i otečenu površinu. Može se primenjivati na sve delove tela sa neoštećenom kožom: skočni zglob, koleno, kuk, lakat, ručni zglob, kao i na mišiće. Pomaže kod išijasa, lumbaga, bolova u kičmi I vratu. Pomaže otklanjanju glavobolje koja je posledica lošeg držanja kičme I vrata, dugog sedenja za računarom i sl.

Upotreba : 2-4 puta dnevno naprskati sprej ili umasirati na bolno ili upaljeno mesto;

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me