Način plaćanja

Vegafarma internet prodavnica je omogućila svojim korisnicima sledeće načine plaćanja:

  • Plaćanje pouzećem – u gotovini, po prijemu pošiljke.
  • Plaćanje platnim karticama online – svoju porudžbinu možete platiti svojom Visa, MasterCard i Maestro karticom prilikom poručivanja na stranici online.vegafarma.rs.
mastercard visa
Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa AllSecure doo i Unicredit bankom i obavlja se na bezbedan i sertifikovan način preko AllSecure Paymet Gateway-a, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice.

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu.

Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa tek kada su proizvodi pripremljeni za transport i predati kurirskoj službi. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 14 dana od prihvatanja Vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka roka od 14 dana , novac rezervisane na Vašem računu se oslobadjaju i biće Vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu, i izvršiti plaćanje vezano za njih.

Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Dostava

Dostava se vrši u saradnji sa kurirskim službama na teritoriji Republike Srbije. Kada kurir iz brze pošte preuzme paket, dobićete SMS sa brojem pošiljke čiju lokaciju možete pratiti putem ovog linka. Kuriri donose pošiljke na željenu adresu radnim danima. Prilikom preuzimanja paketa proverite da li paket ima vidljivih oštećenja. Ukoliko ih ima, odbijte prijem paketa i odmah nas obavestite.


Rok za dostavu je 2-5 radnih dana.

Za porudžbine preko 4000 dinara dostava je besplatna.


Porudžbine napravljene petkom posle 16h i tokom vikenda biće obrađene prvog narednog radnog dana.


Cene

Cene su istaknute uz svaki artikal i izražene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Ažuriraju se svakodnevno, međutim uvek postoji verovatnoća da se u nekom trenutku određenom artiklu cena sa sajta ne slaže sa aktuelnom cenom proizvoda. U tom slučaju obavestićemo Vas u najkraćem mogućem roku i ponuditi raskid Ugovora ili mogućnost da ponovo potvrdite porudžbinu po tačnoj ceni.

Cene na sajtu vegafarma.rs su definisane samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od onih u maloprodajnim objektima/apotekama.Povraćaj sredstava

U slučaju povraćaja sredstava Kupcu koji je robu platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, Vegafarma je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo preko VISA, MasterCard i Maestro, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava isključivo na račun korisnika kartice.

Kupac ne može ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.

Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.